欢迎来吉林专升本_吉林统招专升本考试培训机构|启汇专升本!

咨询热线:13664432609

启汇专升本 > 历年真题 > 2018吉林专升本考试英语真题及答案

2018吉林专升本考试英语真题及答案

来源:统招专升本

浏览次数:

发布时间:2020-08-20 15:08:13

专升本,是越来越多即将毕业的学生们提升学历的一种选择,不仅可以获得国家承认、学信网可查的毕业文凭,还能够帮助从业人们提高工作能力。接下来小编为大家介绍一下2018吉林专升本考试英语真题及答案.


2018吉林专升本考试英语真题及答案

1. Mr. Brown is supposed to ________ for Italy last month.(2016-17)

  A. be leaving

  B. have left

  C. leave

  D. have been left

  2. The teacher doesn't allow his students ______ on the exam. (2016-23)

  A. cheated

  B. cheating

  C. cheat

  D. to cheat

  3. I was now in a relaxed mood and had no desire _______ the man make a fool of himself. (2015-24)

  A. see

  B. to see

  C. seeing

  D. seen

  4. When I was a child , I used _______ to the river and bathe in the evening. (2014-37)

  A. to going

  B. to go

  C.go

  D. going

  5. We'd like to do ______ we can _______ the poor. (2013-37)

  A. how ; help

  B. all ; to help

  C. whatever ; help

  D.however ; to help

  6. ---You should have thanked her before you left.

  ---I meant ______ , but when I was leaving I couldn't find her anywhere. (2012-22)

  A. to do

  B. to

  C. doing

  D.doing so

  7.No matter how hard I searched my bag , my new pen was ______ .(2011-24)

  A. nowhere to find it

  B. nowhere to be found

  C. to be found nowhere

  D. to be found anywhere

  8. He hurried to the hospital , only _______ his father had just died.(2010-13)

  A. to tell

  B. to be told

  C. telling

  D. told

  9. He is a pleasant fellow to _______ . (2010-24)

  A. work

  B. work with

  C. be working

  D. be worked

  10. I used _______ on the left in England , but I soon got used ________ on the right in China . (2010-28)

  A. to driving ; to drive

  B. to drive ; to driving

  C. to drive ; to drive

  D. to driving ; to driving

  11. That was so serious a matter that I had no choice but ________ the police . (2010-36)

  A. called in

  B. work with

  C. be working

  D. be worked

  12. They found the lecture hard _______ . (2009-16)

  A. to understand

  B. to be understand

  C. being understood

  D. understood

  13. If the building project _______ by the end of this month is delayed, the construction company will be fined . (2007-23)

  A. being completed

  B. is completed

  C. to be completed

  D. completed

  14. He went on to say that it was as improtant to respect others as _____ by others . (2007-33)

  A. to be respected

  B. to respect

  C. being respected

  D. respected

  15. The departure time of the plane has been postponed , so we have nothing to do now but _________ . (2006-11)

  A. wait

  B.to be waiting

  C. to wait

  D. waiting

  16. I couldn't understand why he pretended _________ in the garden.(2006-12)

  A. not to see me

  B. not see me

  C. to see me not

  D. to see not me

  17. The new invention is to make our daily life easier , ________ it more difficult . (2006-21)

  A. not to make

  B. not make

  C. not making

  D. do not make

  18. Many of his novels are reported ________ into several foreign languages last year . (2006-44)

  A. to be translated

  B. to translate

  C. being translated

  D. to have been translated

  19. They found the lecture hard _________ . (2004-15)

  A. to be understood

  B. to understand

  C. for being understood

  D. for understanding

  20. He is said ________ two trips to Chinese in the classroom.(2001-1)

  A. to be making

  B. to make

  C. to have made

  D. to have been making

  21. My English tescher warned me ________ Chinese in the classroom . (2001-1)

  A. to not speak

  B. don't speak

  C. to speak not

  D. not to speak

  22. I forgot _________ an umbrella with me when I left home for work .(2001-6)

  A. take

  B. to take

  C. taking

  D. took

  答案大揭秘

  1. B 2. D 3. B

  4. B 5. B 6. B

  7. B 8. B 9. B

  10. B 11. D 12. A

  13. C 14. A 15. A

  16. A 17. A 18. D

  19. B 20. C 21. D 22. B

以上就是小编为大家分享的“2018吉林专升本考试英语真题及答案”,如有更多问题请咨询在线老师。